Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus sopii esimerkiksi lihasmassan kasvattamiseen, painonpudotukseen tai yleiskunnon parantamiseen. Valmennus räätälöidään yksilöllisesti lähtötilanteesi ja tavoitteidesi pohjalta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Valmennus voidaan toteuttaa kokonaan etänä tai se voi sisältää lähiohjauksia. Valmennus tarjoaa monipuolista tukea, jonka avulla saavutat oman päämääräsi, oli se sitten startti elämäntapamuutokselle tai lihasmassan kasvattaminen.

Voit ostaa valmennuksen suoraan verkkokaupastani. Valmennuksen voit maksaa myös Edenredillä. Ohjeen löydät täältä.

Valmennus sisältää:

  • yksilöllisesti toteutettavan harjoittelun ohjelmoinnin
  • yksilöllisesti toteutettavan ruokavaliosuunnitelman
  • tukeni koko valmennuksen ajan
  • ohjelmien muokkaukset aina tarvittaessa
  • kerran kuukaudessa 20 min mittainen puhelu esimerkiksi Teamsin kautta
  • mahdollisuus lähettää tekniikkavideoita tarkastettavaksi etänä
  • lähiohjauksia kuntosalilla (valinnainen, lisämaksusta).

Valmennuksen pohjana toimii avoin ja sujuva kommunikaatio, joka mahdollistaa sen, että voin rakentaa aidosti sinulle sopivat ratkaisut arkeen niin treenien kuin ruokailujenkin suhteen. Treenaajien ominaisuudet ja mieltymykset voivat vaihdella paljonkin, joten tärkeintä on valita oikeat työkalut harjoitteluun. Vältetään poppaskonsteja ja arjessa mahdottomia ratkaisuja ja rakennetaan sen sijaan perusasioista toimiva kokonaisuus, joka mahdollistaa motivoituneen ja aktiivisen elämäntavan.

Valmennuksen aloittaminen

  1. Osta verkkokaupasta itsellesi sopivan pituinen valmennus. Saat sähköpostiisi ohjeet alkukartoitusta sekä ruokapäiväkirjan pitoa varten.
  2. Teen sinulle suunnitelman alkukartoituksen ja tavoitteidesi pohjalta. Valmennus alkaa vasta kun olen lähettänyt sinulle ohjelman ja ruokavalion.
  3. Käydään suunnitelma tarvittaessa läpi n. 15 minuutin etäpalaverilla, ja valmennus voi alkaa.

Ravinto- ja harjoitusohjelmia muokataan valmennuksen edetessä jopa viikkotasolla, jotta ne sopisivat mahdollisimman hyvin elämänrytmiisi. On tärkeää, että harjoittelu ja sitä tukevat elämäntavat saadaan sopiviksi osasiksi elämääsi.

Saat ohjeita ohjelmien mukauttamiseen tarpeen mukaan, esimerkiksi treenimäärien muuttuessa tai huonosti nukutun yön jälkeen. Parhaan tuloksen saavutat, kun olet itse aktiivinen, seuraat vointiasi ja edistymistäsi sekä kerrot kuulumisiasi. Jos kaikki rullaa hyvin, voit kertoa vaikkapa viikoittaiset treenikuulumiset ja yleisen voinnin. Näiden pohjalta tarkastan suunnitelman edistymisen ja teen tarvittaessa muutoksia suunnitelmaan.

Kiinnostuitko valmennuksesta tai räätälöidyistä ohjelmista?

Laita viestiä ja katsotaan sinunkin treenisi kuntoon.