Ravinto- ja treeniohjelmat

Ravinto- ja treeniohjelmat suunnitellaan yksilöllisesti, jotta ne sopisivat tilanteeseesi ja tukisivat parhaiten tavoitteitasi. Suunnittelun pohjana käytän alkukartoituskyselyä ja ruokapäiväkirjaa. Näihin saat ohjeet ohjelman tilauksen jälkeen. Räätälöidyt ohjelmat toimitetaan sähköpostiisi 2–5 arkipäivän kuluessa siitä, kun olet täyttänyt alkukartoituksen ja ruokapäiväkirjan.

Voit ostaa ohjelmat suoraan verkkokaupastani.

Treeniohjelmat

Suunnittelen tavoitteitasi tukevan harjoitusohjelman, jonka kesto on 12 viikkoa. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi lihasmassan kasvattaminen, painon pudottaminen, voimatasojen lisääminen tai hyvinvoinnin parantaminen. Ohjelman suunnittelussa otan huomioon aiemman harjoittelutaustasi sekä mahdolliset rajoitteet.

Treeniohjelma räätälöidään yksilöllisesti lähtötilanteesi ja tavoitteidesi pohjalta ja sovitetaan osaksi arkirutiinejasi. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta.

Treeniohjelman hinta 85 €. Treeniohjelman voit maksaa myös Edenredillä. Ohjeen löydät täältä.

Saat valmiin ohjelman sähköpostiisi pdf-muodossa.

Ravinto-ohjelmat

Ravinto-ohjelma suunnitellaan elintapojesi ja makusi mukaiseksi niin, että se tarjoaa terveelliselle ruokavaliolle raamit, joiden puitteissa voit syödä omaan makuusi sopivaa ruokaa. Ruokailun ei pidä olla stressaavaa, ja siksi rakennan juuri sinun arjessasi toimivan ravinto-ohjelman, joka huomioi omat mieltymyksesi.

Rakennan ateriasuunnitelmat siten, että voit valita joka aterialle itsellesi sopivan vaihtoehdon vähintään kolmen tarjoamani pääraaka-aineen joukosta. Näin ravinto-ohjelma on helposti muokattavissa, ja siitä on sinulle apua vuosiksi eteenpäin.

Ravinto-ohjelman hinta 85 €.

Saat valmiin ohjelman sähköpostiisi pdf-muodossa.

Kiinnostuitko valmispaketeista tai räätälöidyistä ohjelmista?

Siirry takaisin sivun alkuun