Minusta


Olen Fitfarm-lisensoitu personal trainer ja suoritin koulutukseni Tampereella vuonna 2020. Koulutus antoi minulle laajat pohjatiedot toimia personal trainerina ja valmentajana. Koulutuksen jälkeen olen hamstrannut voimaharjoittelun ja kehonrakennusharjoittelun kirjallisuutta, ja täydennän osaamistani jatkuvasti osallistumalla erilaisille kursseille (tällä hetkellä kahlaan läpi Trainer4You:n Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija -verkkokurssia).

Treenifilosofiani on, että liikkeet pitää tehdä ajatuksella ja oikein, jotta vältytään turhilta vammoilta ja harjoittelu tuottaa tuloksia. Lähtötasolla ei ole väliä, vaan parhaat tulokset saavutetaan oikealla asenteella ja johdonmukaisella tekemisellä.

Personal trainer -koulutukseni lisäksi olen tietotekniikan insinööri ja viestintäalan yrittäjä. Olen juuri tamperelaistunut ja odotankin innolla uusia haasteita!

Oma treenaamiseni lähti käyntiin siitä, kun tajusin, että säännöllinen liikkuminen ja kunnon ruokavalio auttavat jaksamaan paremmin ihan tavallisessa arjessa. Aika pian aloin treenata tavoitteellisesti, ja kun tietoa kuntosaliharjoittelusta ja ruokavaliosta alkoi harrastuneisuuden myötä kertyä, kävin personal trainer -opinnot, jotta voisin auttaa muitakin voimaan paremmin.

Minulla on myös oma valmentaja, koska koen, että valmentajan tarjoama ulkopuolinen näkemys on paras keino välttää sudenkuopat ja kehittyä nopeasti vastusharjoittelussa.

Intohimoni harjoittelussa

Olen kiinnostunut erityisesti voimaharjoittelusta, lihasmassan kasvatuksesta ja oikeaoppisesta ravinnosta. Maksimaalisen suorituskyvyn saavuttaminen ja lihasten kasvatus naturaalina (eli en kannata ylimääräisiä lääkeaineita) ovat minulle luontaisimmat osa-alueet vastusharjoittelussa.

Olen kirjoittanut blogiini paljon voimaharjoittelusta ja lihasmassan kasvatuksesta sekä rakentanut suositun energiantarvelaskurin.

En perusta pikadieeteistä, 10 kg lihasta kuukaudessa -tavoitteista tai muustakaan hölynpölystä. Vastusharjoittelu vaatii pitkäjänteistä työtä oikeaoppisen ravinnon ja levon lisäksi. Jos olet valmis panostamaan itseesi täysillä, autan sinua erittäin mielelläni saavuttamaan tavoitteesi, oli se sitten lihasmassan kasvatus, voimatasojen lisääminen tai painon pudottaminen.

Tyytyväiset asiakkaat ovat sanoneet muun muassa seuraavaa

”Olen noudattanut ruokavaliota nyt parisen viikkoa ja tykännyt kyllä kovasti. Erityisen hyödyllinen on ollut proteiinilähteiden korvaustaulukko koska en jaksa syödä samaa pöperöä koko viikkoa, kasvisprotskujen osuus on ollut tosi hyödyllinen koska tykkään niitä enimmäkseen käyttää. Mielestäni parhaiten rakennettu ohje mitä olen koskaan käyttänyt, varmasti tilailen sinulta henkilökohtaisenkin ohjelman tulevaisuudessa kun tarvetta tulee.”

Tommi (Palaute ravinto-ohjelmasta)

”Ohjaustyylisi on lempeä ja asiakasta kuunteleva. Et kuitenkaan päästä liian helpolla vaan neuvot aina tekemään liikkeet viimeisen päälle oikein, ja aika monta kertaa sai tehdä vielä pari ylimääräistä toistoakin. Sain täsmäliikkeet omalle kropalle selkäkivut huomioiden, ja hyvin on poltellut lihaksia treenejä seuraavina päivinä. Kiitos!”

Palaute kuntosaliohjauksesta

”Hyvin sujui. Mielestäni palaverit olivat tehokkaita ja ylimääräinen säätäminen oli jätetty hyvinkin pois”

Palaute räätälöidystä paketista

”Oli todella mukavaa harjoitella ja uskon tästä tulevan pysyvä harrastus. Opin tekniikat ja tiedän mitä niissä pitää parantaa. Vaikka tein pienillä painoilla, niin sait tarvittaessa haastettua minua pidemmillä sarjoilla tai suuremmilla painoilla. Kävi selväksi, että jaksan enemmän kuin luulen. Mietin että pitäisi etsiä salikaveri, jonka kanssa käydä, niin olisi helpompi haastaa itseä. Sait osoitettua, että salilla on hyvä henki, kun moikkailit muita. Otan mallia salikulttuurista.”

Palaute kuntosalivalmennuksesta

”Ohjauskerrat tuntuivat rennoilta ja oli mukava jutella ohjaajan kanssa kuntosaliin ja muuhun elämään liittyviä asioita. Lämmittelyharjoitukset valmistelivat tehokkaasti treeniin. Ohjaaja neuvoi minulle vaihtoehtoisia liikkeitä, jos esimerkiksi laite oli varattu tai jos en pystynyt tekemään jotain tiettyä liikettä. Sain ohjausta liikkeiden oikeaoppiseen tekemiseen ja lihasten käyttöön, millä oli iso ja positiivinen vaikutus tuloksiin.

Kaiken kaikkiaan kokemus oli todella rohkaiseva ja onnistunut.”

Palaute kuntosaliohjausten sarjasta

Palveluni

Tarjoan apuani aina henkilökohtaisesta valmennuksesta valmiisiin paketteihin. Jos olet ison elämänmuutoksen edessä, suosittelen henkilökohtaista valmennusta parhaaseen lopputulokseen pääsemiseksi. Valmentajan tuki on iso apu varsinkin elämänmuutoksen alkuvaiheessa.

Räätälöidyt ohjelmat auttavat pääsemään eteenpäin, jos tavoitteesi ovat selvillä ja omaat riittävät tietotaidot harjoitteluun.

Jos olet liikkeellä pienemmällä budjetilla ja uskot selviäväsi ilman räätälöintiä, löydät verkkokaupastani myös valmiit harjoitusohjelmat tarpeidesi mukaan.

Yleistä koulutuksestani

Koulutukseni Fitfarmilla sisälsi seuraavat aihealueet:

 • Lihaksen anatomia ja fysiologiasta
 • Voimaharjoittelu
 • Aerobinen harjoittelu
 • Erikoistekniikat kuntosaliharjoittelussa
 • Ravinnon perusteet
 • Lisäravinteet
 • Asiakkaan taustojen kartoittaminen
 • Harjoitusohjelmien suunnittelu
 • Lihashuolto
 • Motivaatiovalmennus
 • Syömishäiriöt
 • Toiminnallinen harjoittelu
 • Markkinointi
 • Ohjausharjoittelu ja ohjausten vastaanottaminen
 • Harjoitusasiakkaan valmennusjakso
  • Minulla oli harjoitusjaksollani kaksi lähivalmennusasiakasta, jotka molemmat olivat kiinnostuneet nimenomaan voimaharjoittelusta.
 • Päättökoe

Kiinnostuitko valmennuksesta tai räätälöidyistä ohjelmista?

Laita viestiä ja katsotaan sinunkin treenisi kuntoon.

Poimintoja blogista

Siirry takaisin sivun alkuun